Internet café vs Social Gaming

Byg et fællesskab op.

Hos os forstår vi Social Gaming som et sikkert, trygt, inkluderende og udforskende miljø i rare omgivelser, med folk der passer på hinanden og støtter at alle kan føle sig tilpas imens man gamer. 


Til forskel fra en internet café hvor du tildeles en computer og ellers er efterladt til dig selv, vil du altid kunne få hjælp og inspiration til at blive kogere på gaming og esport - har du set noget fedt på youtube som du gerne vil dele med os andre? Så ser vi det sammen! Kan du et fedt trick i Fortnite eller Roblox? Så lær os andre det!


Til Social Gaming, er vi sociale sammen og sammen skaber vi fælles opelevelser som vi kan tale ud fra når vi ikke gamer, eller når vi mødes på Discord serveren om aftenen eller i weekenderne :)


Social Gaming er vores primære 'hub' for det fællesskab eller community vi ønsker at bygge op i NXT LEVEL ESPORT. Det er grundstammen ud fra hvilket, gode spilvaner, digital dannelse og demokratisk deltagelse skal vokse sig stærke og give inspiration til kritisk tænkning for den enkelte!

Back to site