top of page

Glædelig Jul! Vi ser tilbage på 2022 🙌

Updated: Nov 5, 2022

Nye frivillige og ekstraordinær generalforsamling.


Det har været svært at holde liv i butikken - men vi er på vej op igen!


Velkommen til kære læser.


Mit navn er Rune Højgaard de Blanck jeg er formand for foreningen og dette er vores fortælling om hvordan vi ser tilbage på 2022 som en esportsforening. Denne blog er til for at kunne give et mere transparent og indsigtsfuldt indblik i hvad der foregår i klubben både for vores medlemmer men også ikke-medlemmer og firmaer, sponsorer, samarbejdspartnere og andre med interesse for hvad vi laver.


Vidste du at, alle frivillige er gamere og selvom flere af os har børn, finder vi tid til at game med vores medlemmer eller indbyrdes blandt de frivillige?


Formanden er i ægte jule-humør (tydeligvis) :D

2022...


2022 har været et svært år for os som esportsklub. Covid-19's efterdønninger har i særdeleshed vist sig at gøre det svært for esporten generelt og til trods for en solid tilgang af medlemmer i DGI-esport knækkede kurven blandt esportsforeningerne i 2019 og har ikke fundet et solidt fodfæste siden da. Interessen for esport har lidt meget desværre. Kombineret med at, esportsforbundet Esport Danmark kollapsede på grund af svag økonomisk tilskud fra staten og en masse medarbejdere blev opsagt som konsekvens deraf - virkede esporten som fænomen og bevægelse svækket. Den politiske forsvandt og dermed muligheden for yderligere at styrke de forskellige aktører inden for esporten, heriblandt de frivillige foreninger. Jeg selv, havde meget at se til som kandidatstuderende og et barn på vej. Tidligere stabile og engagerede frivillige faldt fra af forskellige årsager hvilket i sidste ende betød at foreningen hang i en løs tråd.


Nye frivillige


Med støtte fra DGI, lykkedes det dog at finde nogle friske nye muskler til at hjælpe med at holde gang i maskineriet og vi kan nu sige hej til: Mikkel Lund og Mikkel Hamann, Lene og jeg selv i bestyrelsen efter en ekstraordinær generalforsamling hvor en ny bestyrelse blev konstitueret. Det ligger grundstenen for fremtidigt engagement og stabilitet - nu er fokus på at rekruttere flere frivillige og medlemmer og vokse!


Mikkel Lund er en esportskonsulent v. DGI og kommer med et stort netværk inden for området samt selvfølgelig kendskab til hvilke fonde der er gode at søge, etc. Mikkel Hamann har en stor interesse i at blive klogere på esport og har endda skrevet speciale om det i samarbejde med en større dansk esportsforening. Lene fungerer som kasserer og skal sikre at betalinger med mere kører som smurt. Jeg fortsætter som formand for foreningen og alt-mulig-hjælper. Sammen sætter vi en fokuseret strategisk retning for klubben, får liv i det sociale aspekt igen og viser hvad esport er for en størrelse samt hvad den kan i forhold til digitale kompetencer, samarbejde og så videre.

bottom of page