Opstart af sæson 2019/2020

Velkommen tilbage fra sommerferien!

Efter en lang og lækker sommerferie fyldt med masser af velfortjent afslapning og hygge med familien og venner!


Sommer åbent

Vi i foreningen valgte at holde åbent for at give plads medlemmerne kunne komme ned i foreningen og give den gas med noget gaming sammen; men det skulle vise sig at vi var for optimistiske og derfor var fremmødet mildest talt ikke imponerende, hvorfor vi besluttede at lukke ned igen.


Logo

Ferien blev brug på i samarbejde med Tea, vores designer, at lave et logo til foreningen som vi føler repræsenterer os. I skrivende stund er vi 95% færdige med logoet og skal mødes på onsdag i bestyrelsen og få diskuteret igennem endeligt hvordan logoet skal se ud. Det er super spændende, da dette fremadrettet bliver vores identitet, og bruges på t-shirts, musemåtter, drikkedunke, brochurer, sociale medier med mere.


Sammenlægning med KBH Esport

1 august 2019, lukkede KBH esport endegyldigt ned og vi har formelt overtaget foreningen og de medlemmer som har valgt at fortsætte under NLE. Rune (formanden) har mødtes med tre af instruktørerne i går, talt igennem i forhold til hvordan undervisningen foregår - forventninger om at stille hold op til turneringer og generelt være seriøse omkring Esporten i foreningen. Det glæder os meget at ildsjæle ind som vil være med til at løfte niveauet højere!

KBH Esport holdene, starter op om to uger, hvilket vil sige mandag og torsdag i uge 35. Tidspunkterne er de samme som tidligere og instruktørerne Mathias, Nick og Frederik fortsætter med at have LoL holdet.


Video og billeder fra foreningen

Da vi jo rigtig gerne vil vise vores aktiviteter i foreningen, har vi ofte smartphones, kameraer og video/GoPro med som vi bruger aktivt på sociale medier og hjemmesiden. Er der specifikke billeder man ikke ønsker vi bruger skal man skrive det til os på info@nxtlevelesport.com.

18 visninger0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle