Fri Gaming - til dig der bare vil hygge og have det sjovt!

Efter sommerferien vil NXT LEVEL Esport introducere - såfremt covid-19 restriktionerne tillader det - et nyt koncept der hedder Fri Gaming.


Forestil dig at du og dine venner mangler et sted at game sammen, det er ikke alle der har en vild gaming computer, en god skærm, mus, tastatur, højdejusterbart bord et godt headset, hurtigt internet og så videre - det er faktisk de færreste der har det!


Det er her NXT LEVEL Esport kommer ind. Efter sommerferien, kan man som Fri Gaming-medlem komme ned i foreningen og frit game på vores computere i op til 2 timer. Der vil være en voksen tilstede under de 2 timer, men ingen undervisning eller træning finder sted, man er dog altid velkommen til at spørge om hjælp eller tips og tricks - Fri Gamings fokus er det sociale, sammenholdet og samværet med de andre i lokalet.


Synes man at det er fedt nede i foreningen, og vil prøve kræfter med en reel esportstræning, hvor man spiller på et hold og har en træner/coach - hvor der er planlagt undervisning, med alt hvad det indebærer.


Mere konkrete planer, dage og tidspunkter med mere kommer i løbet af sommerferien!31 visninger0 kommentarer

Relaterede indlæg

Se alle